Вийшов черговий номер газети "Ми всі українці" присвячений Міжнародному дню захисту прав людини

Вийшов черговий номер газети «Ми всі українці», приурочений до Міжнародного дня захисту прав людини.

Голова Ради Старійшин МГО "Ми Українці" Лідія Горбунова привітала співвітчизників з цим важливим для становлення громадянського суспільства днем. «Наш громадянський обов'язок - знати свої права та навчитися поважати права інших, – зазначила очільник організації. – У цей День ми приєднуємося до цієї ініціативи і бажаємо всім нам розуму і мудрості. Нехай наші права і свободи починаються з нашого дотримання їх по відношенню до ближніх».

Власне діяльність організації у сфері захисту громадянських прав  має давню історію. З поміж численних напрямків роботи захист прав людини посідає вагоме місце. В організації переконані, що саме правовий всеобуч громадян, організація центрів правової допомоги чи надання юридичної допомоги громадянам здатні поставини захист прав людини у правове русло. Раніше МГО "Ми Українці" створила мережу Гуманітарно-правових центрів по наданню безоплатної правової допомоги.  «Ми переконані, що в школі народжуватиметься нова генерація юристів, здатних стати на сторожі прав людини, здатних працювати по-новому, по-європейськи, – зазначила в інтерв’ю часопису Лідія Горбунова.

Голова політичної партії «Ми Українці» Олександр Савченко поділився своїм баченням ситуації в країні у матеріалі «Шанс завжди є».  «Якщо ми хочемо дійсно перемагати Путіна, то перемога буде починатися через економічні реформи», – наголошує лідер партії.

У номері також читачі зможуть ознайомитися з діяльністю Благодійного фонду Василя Нечепи, побувають на конкурсі краси «Міс українська діаспора 2014» та на презентації книги  "Закарпатські студенти в європейських університетах. 1407-1919" за участю заступника Голови Ради Старійшин МГО "Ми Українці" Ірини Матяш.

10.12.2014