Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

Видатні українці. Авторські фільми Юлії Сак. "Світ ловив мене та не спіймав".

Шановні відвідувачи сайту, продовжуємо знаймити вас з творчістью видатних українців сьогодення. Пропонуємо вашій увазі авторський художній фільм талановитої української режисерки та актриси Юлії Сак, у співавторстві з Ольгою Тичиною-Яновською - "Світ ловив мене та не спіймав", присвячений Григорію Сковороді. За творчої співпраці МГО "Ми Українці".

skovoroda_movie

Авторський художній фільм Юлії Сак та Ольги Тичина-Яновської «Світ ловив мене, але не спіймав». Присвячений геніальному філософу Григорію Сковороді.

Хронометраж: 36 хвилин.
Жанр: музично-філософський фільм.
Автор сценарію: Ольга Тичина – Яновська.
Режисер-постановник: Юлія Сак.
Актори: О. Мельник, Р. Лінський, Ю. Сак, В. Коньяков, В. Гвоздій, О. Гончаренко, В. Сєрая, П. Приступов та інші.

Це вже восьмий фільм Юлії Сак. В її доробку є і короткометражні і повнометражні художні фільми, але всі вони мають однаковий успіх у глядача і професіоналів на різних майданчиках: від кінотеатрів, до маленьких залів.

Фільм про Григорія Сковороду глибинно передає внутрішній стан душі великого філософа, його радощі і розчарування. Сковорода зображений як різнобічно розвинута людина, при цьому зачіпаючи таку інтимну сторону його життя, як музика, адже часто саме таким чином він передавав свої переживання і прагнення. В фільмі звучатимуть пісні Петра Приступова на слова Сковороди в авторському виконанні.

На презентаціях фільму будуть присутні режисер та акторський склад фільму, музиканти і співаки. Перед початком фільму будуть концертні програми за участю кобзаря-лірника Олександра Гончаренка, етно-гурту "Зілля", поета – пісняра Клавдії Дмитрів, Юлії Сак, Петра Приступова.

13.04.2020