Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

МГО "Ми Українці" та УФК запрошують на виставку

15 серпня о 16 годині в Золотій Залі Українського Фонду культури відбудеться відкриття виставки "Мар'янівка", присвяченої малій батьківщині великого українця ХХ сторіччя Івана Семеновича Козловького.

Музей-садиба І. С. Козловського
Майже два роки колектив меморіального Музею-садиби І. С. Козловського у с. Мар'янівка, фотохудожник Сара Атлас, Київське відділення Українського фонду культури, Міжнародна громадська оганізація "Ми українці" працювали над цим проектом. Експозиція в Золотій Залі УФК представляє архивні фотоматеріали про життя Івана Семеновича Козловського та сучасні твори Сари Атлас, що розкривають перед глядачем неповторний світ Мар'янівки, що була материнським лоном для творчої індивідуальності великого співака, вабила та тішила його душу протягом всього життя.

Меморіальний музей-садиба І. С. Козловського
Сьогоднішня виставка – переконлива спроба зазирнути у минуле та водночас відчути живе дихання української співочої душі, її тремтливу та цнотливу природу, що дала світові одного з великих українців минулого сторіччя.

Виставка працюватиме до 2 вересня.

Київське відділення УФК та МГО "Ми українці" планують протягом експонування робіт провести низку масових заходів.

Готові співпрацювати з усіма зацікавленими організаціями та особами, у проведенні культурних та мистецьких акцій під час роботи виставки.

м. Київ, вул. Липська, 16

08.08.2013