Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

Дорогі українці! Шановні співвітчизники!

Від імені Міжнародної громадської організації «Ми Украінці» з огляду на критичну ситуацію, що склалася на сьогодні та загрозу територіальної цілісності і суверенітету України, звертаємося до всіх українців та вихідців з України, які проживають за кордоном, з проханням об’єднатися навколо питання української державності, а також ініціювати мирні пікети посольств і консульств Російської Федерації в усіх країнах світу з метою недопущення подальшої військової інтервенції та невідкладного виведення з території України російських військ.

Ми рішуче засуджуємо військову агресію з боку керівництва Російської Федерації та прояви сепаратизму в Україні, вимагаємо неухильного дотримання Конституції України та Законів України, які гарантують територіальну цілісність та суверенітет української держави.

Кожен з нас може спростувати неправдиву інформацію, яка активно поширюється російськими ЗМІ. Своєю активною громадянською позицією та інформаційною підтримкою ми можемо об’єднати схід і захід, північ та південь України. Ми – за цілісність та соборність нашої суверенної держави.

У цей складний час лише консолідація українців у всьому світі, об’єднання представників усіх національностей, може суттєво змінити хід останніх небезпечних подій, забезпечити єдність і європейське майбутнє України та мир у всьому світі.

Просимо підтримати наше звернення і сприяти збереженню миру, стабільності та територіальної цілостності України. 

З повагою Рада Старійшин
МГО «Ми Українці»

03.03.2014