Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

9 Травня представники МГО «Ми українці» відвідали село Балико-Щучинку, щоб взяти участь у мітингу, присвяченому 69-річниці Перемоги

9 Травня представники МГО «Ми українці» відвідали село Балико-Щучинку, щоб взяти участь у мітингу, присвяченому 69-річниці Перемоги та вшанувати пам’ять героїв битви за Дніпро покладанням квітів.

69 років Україна не бачила жахів війни, не здригалася від вибухів снарядів. Ми ще маємо можливість побачити учасників боїв – славетних ветеранів, почути їхні розповіді про буремні роки.

9 Травня на території Національного музею «Меморіальний комплекс «Букринський плацдарм» урочистості розпочалися з покладання квітів до Братської могили. Першими прямували ветерани війни. За сивочолими орденоносцями йшли очільники Кагарлицького району, представники трудових колективів і громадських організацій. Уповільненою ходою йшли жителі району, щоб вклонитися подвигу нашого народу у боротьбі з фашизмом.

Читайте продовження у статті Вічна слава героям! http://weareukrainians.com/our-publications/on-line-publikatsiyi/vichna-slava-geroyam

15.05.2014