Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

26 березня 2016 року відбулося чергове планове засідання Ради Старійшин

26 березня 2016 року відбулося засідання Ради Старійшин.

На засіданні обговорили результати проведених заходів за минулий період та сформували план та завдання на наступне пів-річчя цього року.

Голова організації - Горбунова Лідія Миколаївна, розповіла про виконання Плану заходів по Першочергових завданнях на 2016 рік. В ході діалогу піднімалися питання щодо активізації роботи молодіжного крила організації, шляхом залучення молоді до діяльності відділень. Обговорювали сприяння їхньому патріотичному, громадсько-політичному та професійному зростанню.

Протягом 2016 року планується створити закордонні відділення у трьох країнах світу – це сприятиме співробітництву з неурядовими організаціями українців, які мешкають за кордоном.

Також було обговорено ряд питань, які стосуються нашої держави та ситуації в ній. Міжнародна громадська організація «Ми Українці» продовжує створення Гуманітарно-правових центрів у регіонах України для надання безоплатної правової допомоги. Заплановано відкрити чергові відділення у наступних обастях:

1) Дніпропетровській;

2) Луганській;

3) Донецькій;

4) Одеській;

5) Харківській.

У рамках Гуманітарно-правових центрів вирішено розпочати проведення тренінгів за напрямком «Як захистити свої права».

Проведено моніторинг правової допомоги, яка надається в онлайн режимі через сайт МГО та сайти партнерів. Громадська організація бере активну участь не лише у правозахисній сфері, але й в культурно-патріотичному напрямку.

На 2017 рік МГО «Ми Українці» заплановала проведення музичного фестивалю «Саме рок фест», який відбудеться у місті Києві. Метою даного проекту є збір коштів, які будуть направлені на допомогу бійцям АТО, їх сімям та усім постраждалим у результаті бойових дій на сході, а також вимушеним переселенцям.

Член Ради Старійшин - Арнаутова Леся Михайлівна, запропонувала заснувати Журнал (Дайджест) «Правознавець».  На засіданні Ради Старійшин було затверджено концепцію журналу та прийнято рішення щодо реєстрації Журналу «Правознавець» як друкованого засобу масової інформації.

29.03.2016