Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

Заява Міжнародної громадської організації «Ми Українці»

    На своєму засіданні 16 квітня 2014 року Рада Старійшин Міжнародної громадської організації «Ми Українці» ухвалила рішення про підтримку кандидата в Президенти України Петра Порошенка. Час важких випробовувань для нашої держави  спонукає кожного для усвідомлення своєї громадянської позиції. На сході, в центрі, на заході, на півдні і півночі - ми всі українці. Ми хочемо жити вільно, в добробуті, чесно і безпечно.

         Чому ми пропонуємо підтримати цього кандидата?

Програма Петра Порошенка  співзвучна з основними принципами діяльності нашої організації та співвідноситься з завданнями, які вирішують наші осередки. Петро Порошенко гарантує стабілізацію ситуації в Україні та поступальний її  розвиток, об’єднавши  всю країну. Ми віримо, що саме Він здатний відновити довіру до влади, дотримуючись заявленого ним принципу побудови команди виключно за професійними якостями кожного кандидата на будь - яку посаду;

Кандидат в Президенти Петро Порошенко відомий як результативний менеджер, чесний політик, свідомий державний діяч. Вважаємо, що він зможе виправдати надії, які покладають на нього українці.  

18.04.2014