Вітаємо з 30-ю річницею Незалежності України!

ukraine_independence

Шановні українці!

Міжнародне гуманітарне об'єднання "Ми Українці" щиро вітає усіх вас, усіх нас, з великим святом - 30ю річницею Незалежності України!

Той шлях у новітній історії, що пройшла наша країна є дуже і дуже не простим. У далекому 1991 році ми в котрий раз відновили свою незалежність від іноземних загарбників та окупантів. Тоді це здавалося нам таким простим і зрозумілим, а майбутнє виглядало таким яскравим та новим. Ми пройшли чимало випробувань на шляху творення нашої держави і завжди долали усі труднощі гордо, мужньо, з високо піднятою головою, як личить справжньому козаку, справжньому українцю.

Зараз - найважчий період у нашій новій історії. І саме зараз ми найбільш гостро відчуваємо наскільки важлива для нас наша незалежність. Розуміємо, наскільки необхідно боротися за неї. Відчуваємо її цінність для нас, нашої держави, нашого народу. І не одноразово ми довели, що у нас вистачить сил боротися і йти до кінця.

Ми бажаємо нам усім сил і терпіння у цій нелегкій боротьбі. Бажаємо процвітання та розквіту нашій любій державі. Бажаємо один одному любові, взаємоповаги, єдності та сміливості. Сильна держава та, у якій живе сильний, сміливий, незалежний та непідкорений народ!

З Днем Незалежності України!

24.08.2021