Відбувся VII З'їзд МГО "Ми Українці"

7thMeeting

09 листопада 2019 року, в Києві, в приміщені Товариства «Знання» України, відбувся VII З’їзд Громадської організації «Міжнародне гуманітарне об’єднання «Ми Українці».

На З’їзд прибули делегати з обласних відокремлених підрозділів, члени Ради Старійшин організації та запрошені гості.

На початку З’їзду, з вітальною промовлю виступив Голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету Сучасних знань, доктор філософських наук, заслужений діяч науки і техніки України – Кушерець Василь Іванович, основним меседжем якого пролунало: «Ми Українці! В нашій єдності сила!».

7thMeeting-2

На З’їзді розглянуто низку важливих для діяльності організації питань, а саме:

• заслухано звіт Голови Ради Старійшин «Про підсумки діяльності ГО «МГО «Ми Українці» з листопада 2017 року по листопад 2019 року;
  • затверджено оновленийновий склад Ради Старійшин ГО «МГО «Ми Українці».
  • обранно нову Голову Ради Старійшин ГО «МГО «Ми Українці», якою стала член Ради Старійшин (понад 10 років), психолог, меценат, активний громадський діяч - Бобровнікова Наталія Пилипівна.
  • затверджено першочергові завдання ГО МГО «Ми Українці» на 2020-2021 рр..
newMGOleader

З’їзд пройшов в форматі обговорення підсумків діяльності за поточний період та пропозицій щодо розвитку основних напрямків діяльності організації: захисту прав та свобод людини, культурно-патриотичного виховання молоді, народної творчості, освіти, здоров’я нації і т.ін. За результатами обговорення зазначених питань прийняті відповідні рішення, які найближчим часом будуть розміщені на сайті та доведені до відома членів організації.

13.11.2019