Члена Ради Старійшин та головного редактора газети "Ми всі українці" обрано присяжним у суді над колишніми "беркутівцями".

У Святошинському суді столиці привели до присяги присяжних, які розглядатимуть справу колишніх працівників спецпідрозділу "Беркут" Сергія Зінченка та Павла Аброськіна, яких підозрюють в участі у розстрілах на Майдані у лютому минулого року.

Одним із присяжних став і наш колега, член Ради Старійшин та головний редактор нашої газети "Ми всі українці" - Олександр Конєв.

Про це повідомив адвокат підозрюваних Олександр Горошинський у коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Сьогодні визначили склад суду і відклали розгляд справи до 15 липня. Основними присяжними у справі стали: Юрій Щербаков, Анатолій Годлевський, Олександр Конєв", - зазначив адвокат.

Крім того, двоє присяжних – Ярослав Сушкевич та Анатолій Горобець - будуть запасними і долучаться до справи у разі неможливості когось із основного складу  виконувати обов'язки.

Нагадаємо, 26 червня 2015 року Генеральна прокуратура України спільно зі Службою безпеки України затримали чинного підполковника міліції - заступника командира полку міліції спеціального призначення Головного управління МВС України в м. Києві (колишнього ПМОП «Беркут») Олега Янішевського, якого підозрюють у вчиненні 20 лютого 2014 року у складі зведеного загону працівників роти спецпризначення "Беркут" вбивств 39 учасників акції протесту на вулиці Інститутській у м.Києві та у керівництві діями цього загону.

09.07.2015