Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

18 вересня 2015 року "Bene Peritum" провів семінар по виконавчому провадженню.

18 вересня у стінах Європейського університету відбувся черговий семінар Школи успішного юриста на тему «Забезпечення виконання судових рішень через органи державної виконавчої служби». Цього разу захід був орієнтований на практикуючих юристів, котрі часто стикаються з проблемами та колізіями в контексті виконання судових рішень.

IMG 2255.JPG1111

 Спікером заходу став Олександр Родіонович Кузь, котрий тривалий час присвятив розбудові держаної виконавчої служби. Олександр працював у системі органів Міністерства юстиції України на різних посадах, в тому числі обіймав посаду директора Департаменту державної виконавчої служби України, нині ж він – співзасновник і адвокат адвокатського об’єднання «VI VATES».

IMG 2257

 Олександр підготував для слухачів доповідь, яскраво ілюстровану прикладами з власної юридичної практики. Окрім цього, слухачі мали нагоду отримати ряд порад, дієвість котрих перевірена на власному досвіді доповідача.

IMG 2269

Приємно зазначити, що цього разу до заходу долучилось більше 40 слухачів, як киян, так і гостей з інших міст.
Загалом, організатори Школи успішного юриста «BenePeritum» сподіваються, що і цього разу спромоглися стати корисними для своїх слухачів - колег, дати певний заряд позитиву, мотивації та корисних знань.

24.09.2015