Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

16 грудня відбувся семінар-тренінг BenePeritum по медіації

16 грудня 2017 року в Університеті сучасних знань, що по вулиці Великій Васильківській відбувся черговий семінар-тренінг Школи успішного юриста BenePeritum на тему "Проблемні питання Цивільного процесу. Досудове урегулювання спорів у цивільному процесі. Медіація."

Основну тему розкрила кандидат юридичних наук, доцент кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка та медіатор з великим досвітом - Васильєва-Шаламова Жанна Віталіївна. Вона розповіла про захист прав та задоволення інтересів сторін, окремі аспекти судової та позасудової процедури врегулювання цивільно-правових спорів, медіабельність конфліктів та про перспективи використання медіації адвокатами.

Також в рамках семінару пройшов цікавий психологічний майстер-клас по темі впізнання поведінкових стереотипів і темпераментів осіб для побудови успішної стратегії спілкування. Майстер-клас провела юридичний психолог, доктор філософії в галузі психології, спеціаліст по квантовій психології, NLP, фізіономіці, психодіагностиці, психології кольору, психології хвороб – Бобровникова Наталія Пилипівна.

Семінар-тренінг пройшов в досить активній дискусії, яка надала можливість кожному висловити свою думку та поставити лектору гострі запитання!

Інформацію щодо наступних заходів відслідковуйте на нашому сайті та соціальній мережі Facebook!

 

20.12.2017