Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

Представники МГО «Ми Українці» прийняли участь у навчальному візиті у м. Херсон «Виклики після Євромайдану: Схід і Захід разом»

11-15 листопада 2014 р. представник МГО "Ми Українці" Максим Петров взяв участь у навчальному візиті у місті Херсон на тему "Виклики після Євромайдану: Схід і Захід разом".

Його мета – продемонструвати, що жителі різних регіонів нашої країни – справжні патріоти та об’єднані спільною метою побудувати сильну, демократичну Україну.

 В рамках проекту громадські активісти з Києва, КременчукаЛьвова, Сарн (Рівненська область) та Хмільника (Вінницька область) взяли участь у прес-конференції на тему "Індекс публічності місцевого самоврядування: наскільки прозоро працює Херсонська міська рада" та громадському обговоренні на тему "Куди спрямувати премію Леха Валенси розміром 100 000 доларів?".

 

Згідно запропонованої програми учасники візиту також знайомилися з досвідом роботи громадських організацій Херсонської області, зустрічалися з головою Білозерського відділення МЦРР Е.Петренко, керівником КВУ в Херсоні Д.Білим та головою фонду громади Херсону "Захист" Л.Польською.

20.11.2014