Міжнародне гуманітарне об'єднання«Ми українці»
Єднаймося, українці!

Пост-реліз з семінару-тренінгу Школи успішного юриста «BenePeritum» - «Вирішення правових колізій в сучасному законодавстві» 29.11.2014.

29 листопада відбулось відкриття Школи успішного юриста «BenePeritum». Захід проходив в комфортному конференц-залі Європейського університету (м. Київ, бульвар академіка Вернадського 16В) та тривав з 10:00 до 18:00.

Семінар – тренінг відкрила Голова МГО «Ми Українці», директор Юридичної компанії «Правова група «Юста» Горбунова Лідія Миколаївна, розповівши про місію і ціль створення Школи. Також вступне слово говорив декан юридичного факультету Європейського університету Бутенко Андрій Петрович. Як представник закладу – співорганізатору Школи, він розповів присутнім молодим юристам про історію, устрій та цінності університету, важливість співпраці у подібних проектах та можливості активної молоді. Горбунова Ірина – адміністратор Школи успішного юриста, коротко описала організаційні моменти, структуру та принципи побудови занять. На урочистому відкритті були присутні також і представники компаній – партнерів: Юридичної компанії «Адвокат» (Богдан Ярославович Бачук), Юридичної компанії «Правозахисна консалтингова Група» (Сергій Ілліч Семерга), Адвокатського об’єднання «VI VATES» (Олександр Кузь).

В рамках програми семінару – тренінгу учасники мали нагоду прослухати 3 лекції. Психолог Школи успішного юриста Федоренко Юлія Валеріївна (Центр пси-туризму «Пектораль природи») розпочала лекцію з визначення поняття «успіх» та продовжила цікавими практичними завданнями, під час котрих кожен з присутніх міг визначити свої власні цілі та шляхи до успішної кар’єри.

Наступний лектор - Мірошниченко Анатолій Миколайович (Доктор юридичних наук, Професор, Заступник декана з міжнародних зв’язків КНУ ім. Т. Шевченка, Консультант комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, Адвокат) виступив з основною темою семінару - «Вирішення правових колізій у сучасному законодавстві». Змістовна та інформативна лекція зацікавила присутніх та викликала цікаву дискусію.

Зибачинський Ігор Володимирович (кандидат наук, доцент кафедри загальноюридичних дисциплін Київського університету туризму, економіки та права, адвокат) зацікавив присутніх доповіддю на тему «Сфера застосування ст. 6 Конвенції з прав людини 1950 р. у судовій практиці в Україні».

Лекції були розділені 30-хвилинними кава-брейками. Учасники та лектори мали нагоду познайомитись та вільно поспілкуватись за чашкою гарячого чаю чи кави від компанії Svada.

Після завершення лекційної програми відбулось вручення сертифікатів учасникам семінару-тренінгу, символічна фотосесія та вільне спілкування.

Підбиваючи підсумки, варто зазначити, що подібні заходи збагачують українську активну молодь новими знаннями, ідеями, надають впевненості на наснаги, задають тенденції розвитку професії юриста в майбутньому. За відведений час учасники змогли повністю поринути в тонкощі юридичної професії, отримати безліч корисної інформації та цінних порад.

Організатори впевнені, що Школа успішного юриста «BenePeritum» займе достойне місце серед заходів, направлених на розвиток молодих спеціалістів!

01.12.2014